Så er drengene alene hjemme

Udgivet den:25 september 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Så kom dagen hvor Ditte skulle afsted på samarbejdskursus med Stjerneskudet. De får et hårdt program foran sig.. da de starter aftenen ud med et forældremøde fra 19-22, hvorefter at de så drager afsted i bus 6 timer mod Getnø i Sverige, hvor de forventer at komme omkring kl. 4 i nat. De fik afvide at de heller måtte bruge tiden i bussen på at sove, da de skulle igang når de landede.. Så det er kun sovepose og liggeunderlag frem til lørdag aften hvor de lander ved børnehaven igen kl. ca. 20.00. Så må vi se om Malthe kan holde sig vågen til at hente mor der. Så hvad skal vi så bruge tiden på? Jo.. vi skal da hygge sammen. Fredag når Malthe kommer hjem fra dagplejen, drager vi ned til Bedstemor og Bedstefar, da jeg har lovet at hjælpe dem med at komme på genbrugspladsen med lidt affald. Vi har jo anhængertræk, så det er på med traileren og afsted. Og så har de tilbudt at give maden. Så det er jo bare skønt. Lørdag tror jeg at vi hygger hjemme. Vi skal se om vi kan få klaret græsplænen, hvis vejret er til det. Den trænger i hvert fald. Og ellers bare slappe af og hygge os. Måske gå en tur til legepladen eller ænderne. God weekend alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.