Så kom der gang i løbeturen igen

Udgivet den:10 september 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Så kunne jeg ikke holde mig fra løbet mere. Efter at have haft godt ond i det ene baglår, så måtte jeg lige ud og prøve kroppen af igen. Det gik fint fra start, hvor jeg lå omkring de 10km/t (må se om jeg snart kan blive omvendt til regne tid pr. km. i stedet). Men det var så også i medvind. Men da jeg havde rundet Remmerslund, så begyndte mine knæ og værke lidt. De har drillet mig lidt siden sidst jeg løb. Men jeg satte farten lidt ned, og det hjalp på det. Men magtede så ikke at komme op i fart igen senere på ruten. Da jeg gik sukkerkold. Havde vist ikke fået nok at drikke i løbet af dagen, hvor jeg har været ude som konsulent hos en virksomhed i Herning. Det blev dog ikke min dårligste tid på ruten på de 5,3km, men næsten. Det må gøres bedre næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.