3 uger til TechNet starter i Barcelona

Udgivet den:17 oktober 2008
By Brian Haahr-Nielsen
TechEd 2008 in Barcelona. I'll be thereSå nærmer tiden sig, hvor jeg skal afsted til TechEd i Barcelona, sammen med min kollega Lars Rasmussen fra hovedkontoret i Albertslund. I denne uge fik vi adgang til at se hvordan sessionerne fordeler sig lige nu. Så vi fik hurtigt smidt et Skype møde i gang, så vi kunne fordele de forskellige sessioner. Vi havde gået de mange sessioner igennem før (næsten 400), og der er mange man gerne vil høre. Men man var nød til at vælge. Så der bliver en masse om SharePoint, AJAX, Silverlight, .Net 3.5, etc. Men at få læst og sammensat sit program, har bare givet flere sommerfugle i maven. Glæder mig som et lille barn til juleaften. Det er første gang jeg skal med til sådan et stort arrangement, så det bliver helt sikkert en oplevelse af de store. Men det bliver også hårt at skulle være væk fra Malthe og Ditte en hel uge. Jeg håber at kunne skrive lidt om stemningen dernede fra. Vi har i hvert fald booket et hotel, med fri internet. Så nu må vi se Cool

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.