Bilen en hurtig tur på værksted igen

Udgivet den:07 oktober 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Her til morgen måtte bilen lige en hurtig tur forbi Enghøj auto værksted, hvor den fik skiftet bremser for halvanden uge siden. Dog var vi ikke helt tilfredse, da den så begyndte at ryste i rattet når man kom mod de 100km/t. Derfor måtte jeg lige en tur forbi værkstedet igen, hvor de fik lov at køre en prøve tur, og måtte konstatere at det var som jeg gav udtryk for. Så den måtte lige en tur på liften, og have hjulene af, for at få dem afbalanceret. Og WOW.. det hjalp. Ikke mere rysten i rattet. Og så det bedste. Enghøj erkendte at de nok burde have tjekket dette i forbindelse med at de havde hjulende af og skifte bremser. Så det blev uden betaling. Sådan.. det er service. Har brugt dem de sidste gang jeg har haft noget med bilen. Og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der. Kan varmt anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.