Den sjove verden af SEO eventyr

Udgivet den:16 oktober 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Efter jeg har oprettet denne blog, så har jeg kigget lidt på hvordan den er blevet optaget i google. Nu har jeg så opdaget til min overraskel, at en enkelt indslag om Enghøj Auto værksted, pludselig ligger som nummer 1 på google, hvis man søger på “Enghøj Auto”. Det burde jo faktisk være en side på Automester.dk som lagde sig i spidsen, da de er med i den kæde. Men de er ikke med på de første 2 sider. Lidt skræmende egentlig. Så er spørgsmålet jo altid hvad der skal til for at komme højt på strå på Google. Men det er jo der jo rigtig mange der har et godt bud om. Denne blog har også slået sig fast som nummer 1 på søgningen “Marsvej Løsning” og andre kombinationer der af. Så mangler jeg bare at vores mere familie orienterede søgeord dukker op i toppen af listerne. Men de går nok mere på mund til mund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.