Laveste olie pris i 13 år? hmm… kan det passe?

Udgivet den:11 oktober 2008
By Brian Haahr-Nielsen
For jeg syntes da ikke at se at benzn og diesel priserne er fulgt med i samme hast nedad? Påstanden kommer fra DR: http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2008/10/11/200426.htm Og det passer sikkert også. Men nu skal benzinselskaberne til at skumme fløden igen. Så også at de siger at inflationen er den laveste længe. Og de ligefrem sætter priserne på fødevarer ned igen. Men igen her syntes det samme billede at komme frem: Nemlig at priserne stiger det de har behov for at stige, mens når markedet går den anden vej, så falder priserne kun havlt af hvad de burde. Der må være nogen som tjener godt på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.