.Net 3.5 er sku fedt

Udgivet den:13 oktober 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Jeg er i fuld gang med et spændende projekt på arbejdet. Her bruger vi SiteCore 6 og ikke mindst .net 3.5. Så jeg er rigtig begyndt at udfordre de nye muligheder der er kommet siden .net 2.0. Især mulighederne for control extenstions samt lamda expressions er fantatiske. Jeg syntes det er med til at gøre koden nemmere læseligt, og ikke midst hurtigere at skrive. Så det kilder helt vildt i fingrene for at komme ned til TechEd i Barcelona i næste måned, for virkelig suge til mig af ny viden. Men mere om det senere. Overvejer også om jeg skal finde mig en god fag bog, man kan blive endnu klogere af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.