Så er Ditte hjemme igen

Udgivet den:01 oktober 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Hvilken uge der lige er gået. Malthe var syg i starten af sidste uge, men var frisk nok til at komme i dagpleje igen torsdag. Jeg havde en barns sygedag tirsdag, og passede så Malthe mens jeg arbejde hjemmefra onsdag. Torsdag var det så tid til at køre Ditte til børnehaven, og vinke farvel. Inden hun senere på aften skulle drage afstedt til Sverige på samarbejdskursus. Hun var dog knapt landet lørdag, før jeg måtte lægge mig med snot og hovedpine. Så i dag var jeg tilbage på pinden igen. Og hvilket mailbox der lå og ventede… Det var en kunde som havde fået ny projektleder, hvor der i de sidste dage inden af han overtog, var endt i en mailstorm. Så den måtte der lige styr på. Og det kom der. Men skønt at have familien samlet igen.. og være friske allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.