Så er jeg landet i Barcelona

Udgivet den:08 november 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Så kom dagen, hvor jeg tog afsted fra Vejle kl. 9:14.. og nu er landet på et hotel i Barcelona kl. 18. Vi har fået os et par ganske fine værelser, som dog er ret små.. men ok til det vi skal bruge. Vi har fået lokaliseret nærområdet, og det ser ok ud. Fandt et lille bar/cafe overfor hotellet, hvor vi pege på et spansk menukort, og fik en blandning mellem cowboy-toast med indbygget omelet. Smagte nu ganske fint. Det blev nydt med en fadøls skænket Estrella Damm til. I morgen går turen til CCIB, hvor konference skal holdes. Vi skal ned og tjekke ind og se stedet an, så vi kan finde rundt fra mandag hvor det hele går løs. Vi skal også en tur i handelsstrøget, og have fundet en strøm adapter, da IT har sendt det forkerte kabel med os. Så jeg løber snart tør for strøm på den bærbare. Men der er lige strøm nok til et lille blot indlæg her. Lidt underligt at være så langt hjemmefra sin elskede Ditte og Malthe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.