Så går turen afsted til TechEd

Udgivet den:06 november 2008
By Brian Haahr-Nielsen
TechEd 2008 Auditorium in BarcelonaSå nærmer dagen sig, hvor jeg må sige farvel til familien for en stud, for at tage til Barcelona for at nørde en hel uge. Kommer til at savne Ditte og Malthe, så jeg håber vi at for en fornuftig net forbindelse, så vi kan komme i kontakt den vej. Men glæder mig helt vildt til at side ved de mange sessioner, og lære en frygtelig masse. I dag fik vi lige gennemgået programmet endnu engang, da der var annonceret en god del ekstra sessioner, samt lavet lidt om i deres tidspunkter. Men det er nu passet til. Personligt skal jeg deltage i en masse sessioner om SharePoint. Men der kommer også sessioner med AJAX, .Net og SilverLight på programmet, samt Visual Studio tips. Så nu er det bare med at få pakket kufferten, og huske billetterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.