Juleferie med overraskelser

Udgivet den:21 december 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Apple iPod ShuffleSå blev det endelig juleferie. Og inden vi fik startet den op, så var alle gaverne købt. Så nu kan vi bare læne os tilbage og nyde ferien og julen. Dog har Malthe desværre lagt i lag med en omgang feber og hoste. Men vi håber at han kan blive frisk og klar til juleaften. I lørdags, mens vi var i brusebad, ringede det pludselig på døren. Vi fik spottet at det var den kære post, som gerne ville aflevere en pakke. Så jeg fik hurtigt kastet et håndklæde om mig, og med sæbe i håret, løb jeg ud og åbnede. For hvad kunne det dog være? Der var søreme brev fra Profiber. De havde for 2-3 uger siden sendt deres jule newsletter ud, og der havde de en lille konkurrence i. Den tillod jeg mig at svare på. Og søreme om jeg ikke blev udtrukket som den heldige vinder af en IPod Shuffle på 2GB. Den måtte så ud og afprøves her i dag, hvor vi kørte en tur i skoven. Ditte og Malthe gik ruten den ene vej rundt, mens jeg løb med musik i ørene den anden vej rundt. Skøn lille fiks sag. Den skal vi nok få masser af glæde af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.