Julen nærmer sig

Udgivet den:02 december 2008
By Brian Haahr-Nielsen
Julen sniger sig indSå er det blevet december og julen har for alvor taget fat på. Lyskæder, nisser, julemusik og travlhed i alle butikker. Meeen vi kommer forberedt. Vi mangler kun få julegaver nu, så det er bare helt perfekt. Så vi kan tage den med ro. Dog mangler jeg stadig at snige mig ud og finde lidt godt til Ditte. Må se om det kan blive næste weekend eller weekenden efter. Men nu sjovt at se hvordan Malthe reagere på julekalender og pakkekalender. Strømpen er hængt op på brændeovns gitteret, så den bliver tjekket hver aften, for at se om nissen har været forbi og fylde lidt godter i. Igår var der bonus, da jeg også lige havde smuttet lidt guf med hjem fra Oslo. Men der er masser af gaver i vente for den lille knægt. Bliver sjovt at se ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.