2009 er startet

Udgivet den:06 januar 2009
By Brian Haahr-Nielsen
Så kom vi alle godt ind i det nye år. Og her fra i mandags, var det så dagligdagen der vendte tilbage. Det har været skønt at holde en god lang juleferie, som har er blevet brugt til fulde. Med besøg på sjælland og i det jyske, så har vi fået ønsket hygget med en stor del af familien. Det har bare være skønt at se alle igen. Vi fik også tid til en masse dejlige gå ture i skoven, samt dage til ren afslapning. Sågar en hurtig tur til Fleggaard for at få tanket lidt drikkevarer op igen. Og hey.. vi undlod at fylde vognen med slik. Får det nye år står i sundhedens tegn. Og hvem ville ikke gerne lige smide et par kilo? Nu må vi se hvordan det går. Jeg har dog selv lige en julefrokost tilgode. Firmaets. Den bliver afholdt på lørdag, på Sound i London. Så det skal nok blive fedt. Nu igen ærgeligt at det er en tur uden Ditte og Malthe. Kommer til at savne dem. Der bliver også lige tid til at se en fodbold kamp på Arsenals hjemmebane på lørdag. Så bliver spændende at opleve en engelsk premier league fodbold live. Så der ryger nok lige et par øl i halsen om lørdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.