GPS advarsel om danske fartfælder

Udgivet den:20 januar 2009
By Brian Haahr-Nielsen
ATK - Politiets stationære fartfælderSå kom dagen hvor Danmark fik sine første stationære fartfælder. Og det fik mig straks igang med at eftersøge koordinaterne for disse fælder, så jeg kunne få plottet dem ind i min Garmin 760 GPS. Derfor har jeg lavet de vedhæftede GPX filer, som du kan downloade og hjælpe mig med at teste. Da jeg ikke selv bor på Sjælland, og kun kommer forbi der hist og her, ville det være dejligt vist du gad prøve dem også, og give mig feedback på om de virker efter hensigten. Jeg har selv importeret dem via Garmins POI Loader til min GPS, og det ser fornuftigt ud. Men et af de store spørgsmål er, om EkstraBladets Google map af placeringerne er præcise nok. Send gerne afvigelser til mig. Glæder mig til at høre om de kan bruges. Til dem der vil have filerne til Google Earth, kommer de her:

No Responses to “GPS advarsel om danske fartfælder”

 1. Kenneth siger:

  Hej.

  Kan se min gps understøtter vcf filer til import, har du nogen idé om hvordan jeg evt, kunne lave de filer du har lavet (.gpx og .kml) om til .vcf format?

  På forhånd tak.

  ken

 2. Teknologien er meget sofistikeret .. Desværre i mit land, der ikke er nogen GPS teknologi .. : (

 3. bkn siger:

  Kender ikke lige til det format du nævner, andet end at det vist er et som bruges til kontaktperson oplysninger i fx. Outlook.

  Har du prøvet at søge på Google. Kan være at du kan finde en guide til din GPS. Forsøgte selv lige at finde noget. Men syntes ikke jeg kan finde en som tager vcf.
  Fx. http://freegeographytools.com/2007/gps-file-format-converter

  Men prøv at på google at spæde navnet på din GPS på søgningerne. Det kan være at der dukker noget op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.