En super weekend med sne og hygge

Udgivet den:15 februar 2009
By Brian Haahr-Nielsen
Så blev det sidste weekend i vinterferien. Ja.. dvs. at vi dog ikke har haft ferie, men det har godt nok været vintervejr i luften i denne uge. Og da sneen så dalene ned her i dag, så var det jo bare med at komme ud og nyde det. Desværre var det tø vejr, men det gjorde det jo nemt at få bygget en snemand sammen. Der var en kugle fra tidligere på ugen, hvor der også var kommet lidt sne. Men i dag har det sneet fra morgen til aften, så det var bare med at nyde det. Efter at snemanden var bygget, så tog vi slæden på nakken, og trak ud til den lille kælkebakke, der ligger forenden af vores hovedsti. Der mødte vi Alberte med søster og far. De var også ude og prøve slæden af. Så det gik bare op og ned. Malthe hyggede sig og råbte efter: “Mer mer mer” 🙂 Så efter en middagspause, måtte vi afsted igen. Denne gang til den store kælkebakke oppe ved siden af børnehaven. Og der var fart på. Malthe tog den på skift med mor og far. Men turde også køre ned af den stejle bakke helt alene. Man kan tydeligt mærke på Malthe at han elsker at være ude. Så det bare så skønt. Vi har alle hygget os fornøjeligt i sneen i dag. Til de nysgerrige.. så er der også lagt et par nye billeder op på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.