Malthe skal være storebror

Udgivet den:23 april 2009
By Brian Haahr-Nielsen
Baby scanningNyheden om den kommende familiforøgelse er stille og roligt på vej rundt. I Tirsdags var vi så en tur forbi Horsens Sygehus, for at få foretaget den første scanning. Og glæden var stor, da vi kunne se en lille baby boltre sig i maven på Ditte. Vi fik dog korrigeret datoen, sådan at forventet fødsels blev ændret fra 29. oktober til 6. november i stedet. Nok også derfor at det var svært at få et ordentligt scanningsbillede. Målene og tal så finde ud. Baby måler 51mm fra top til tå, og 15mm mellem ørene. Så nu er det helt virkeligt. Bliver så spændende at se hvordan Malthe håndterer denne nye situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.