På tur i jammerbugten

Udgivet den:15 april 2009
By Brian Haahr-Nielsen
Familien Haahr NielsenVi tyvstartede på påskeferien, med en uges afslapning i sommerhus. Vi havde fundet et dejligt nyere sommerhus, flot placeret i Rødhus i nærheden af Blokhus. Skønt sted en fantatisk flot natur. Kun 1 km. gang ned til vandet. Vejret viste at være at fantatisk, og solen skinnede hver dag. Dog mødte vi sidst på ugen lidt havgus. Sjov ting at opleve tæt på. Noget andet en bare almindelig tåge. Vi nåede vidt omkring. Fik besøgt Vesterhavet, og kørte i strandkanten fra Rødhus til Grønhøj. En strækning på 15 km. Dejligt afslappende. Fik besøgt Løkken, Blokhus og Hirtshals. En af dagene gik turen også til Råbjerg Mile og derfra videre til Skagen. Ålborg Zoo måtte vi også lige lægge vejen forbi. Skøn zoologisk have. Og hvilken dejlig dag. Næsten ingen mennesker i parken. Vi havde den næsten for os selv. Der er fordele ved at være uden for sæsonnen. Men rundt om i byerner var der også mange ting der var sæson lukkede. Men det må man jo tage med. Tilgengæld kostede sommerhuset kun lige under 2000 for en uge, mod 7500 i højsæsonnen. Malthe forelskede sig i spa-badet. Så vi måtte en tur i karet hver aften inden sengetid. Så der blev rigtig hygget og slappet af. En tur i Blokhus Danlands Badeland måtte også lige klares, da opholdet gav en gratis adgang. Så det måtte udnyttes. Men ferien sluttede lige så hurtigt som det var startet. Så nu var det hjem og igang med bryggerset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.