Malthe prøver en Volvo Joker Sommer

Udgivet den:25 maj 2009
By Brian Haahr-Nielsen
MaltheIVolvoJoker I denne weekend, var vi endnu en tur på Sjælland. Denne gang galt det min kusines 18 års fødselsdag i Højby om lørdagen, samt min barndomsvens datters barnedåb i Svogerslev. Og det var en skøn weekend, hvor der rigtig blev hygget med familie og venner. Og selvfølgelig en masse fantatisk mad. Til fødselsdagen blev fødselaren overrasket af en kammerat, der bød på en køretur i en lidt særpræget bil. En bil som kun findes i 7 eksemplarer, og faktisk er dansk produceret. Den er opbygget af Volvo dele og bliver kaldt Joker Sommer. Opfinderen er en gut der hedder Ole Sommer. Malthe blev helt vildt insisterende på at skulle ud og se den. Så jeg tog ham på armen og gik ud til vejen med ham. Og i hans iver på vej fra trappen fra hovedøren til indkørslen, mister vi balancen, da jeg vrider om på foden. Så av… nu har jeg forstrukket 2 ledbånd i foden = forstuvning. øv. Men Malthe syntes det var helt vildt fantatisk at side i denne spændende bil. Tror han mente det var en legetøjsbil. I ved.. dem der skal kastes en mønt i for at få en gynge tur. Det var fantatisk at kravle rundt på sæderne og ruske lidt i rattet. “Mig kør’, mig kør’”. Men desværre.. der var ikke lige en barnestol monteret i dytten. Tak for en dejlig weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.