Masser af nye billeder lagt på nettet

Udgivet den:14 juli 2009
By Brian Haahr-Nielsen
Tigeren er løs Så gik kameraet død for strøm. Så det måtte sættes til USB for at lade op igen. En god lejlighed til at få tømt og taget backup af alle de dejlige billeder. Dermed fik jeg lejlighed til at få skrevet lidt tekster, og samlet dem i albums og lagt dem her på bloggen. Sådan at du også kan kigge med. Denne opdatering byder på cirkus tur i Cirkus Krone, og en billeder fra en fars dag i Givskud Løvepark. Der blev også plads til et par billeder af den første del af den nye legeplads i haven. Sandkassen er jo kommet på plads, og resultatet kan nu ses. Sommeren kom jo også forbi en smuttur. Og det med meget varme dage. Dermed perfekt chance for at få inviet det nye badebassin. Vi fik hurtigt pustet det op, og fyldt det med en blanding af koldt og varmt vand, sådan det ikke var alt for koldt. Resten klarede solen. Malthe syntes der så fantatisk at lege med vand. Og kan nærmeste ikke stoppe igen, når han først er kommet igang. Så vi må se om vi ikke kan finde et vandland her i løbet af sommeren. Du kan klikke ind og se billederne her: http://www.bknnet.dk/page/2009.aspx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.