Google Street Map kortlægger Syddanmark

Udgivet den:31 august 2009
By Brian Haahr-Nielsen
GoogleStreetView Da vi var på sommerferie, kørte vi rundt i det sønderjyske. Faktisk på en del af de små veje. Den 29. juli kørte vi om formiddagen afsted fra Arrild Ferieby med kurs mod Dybbøl Mølle. Det betød en god skrå tur på tværs af sønderjylland. Da vi skulle dreje ud på rute 429 mod Rødekro, passerede Google røde Opel forbi. Da vi skulle samme vej, kom vi ud og lå efter den. Vi fulgte den et godt stykke vej, så det måtte lige dokumenteres med et lille billede. De tager billeder af os, så må vi vel også tage billeder af dem. Så må vi se om vi kan finde tour karavanen, når billeder på et eller andet tidspunkt finder frem til Google Maps Street View. Havde faktisk kun troet at de ville satse på storbyerne i første omgang. Men hvad.. Danmark er jo ikke større, så hvorfor ikke tage samtlige veje på en gang? Kunne se her på nettet, at flere havde spottet bilen rundt på dens tur i det sønderjyske. Spændende bliver det at se, om det føder nogle klager når billederne engang kommer online. Og forhåbentligt bliver det lidt bedre end det billede jeg lige kunne fange i farten, igennem en fugtig forrude. Det var desværre ikke det bedste vejr den dag. Men hey.. det er jo dansk sommer som man kender den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.