Igang med at løbe

Udgivet den:25 august 2009
By Brian Haahr-Nielsen
LøbeRuten Så kom lægen efter mig. Var begyndt at få lidt ryg problemer, så jeg var lige en smuttur forbi lægehuset og få det vurderet. Lægen mente at jeg sidder lidt for meget ned i dagligdagen, og derfor får bygget en god omgang myoser sammen. Så hendes råd var at få bygget lidt muskelmasse op igen ved hjælp af motion og øvelser. Så nu er det igang med at rode rundt på gulvet, og lave lidt mave og ryg bøjninger, for at få lidt styrke genopbygget. Endvidere syntes hun at det ville være en fantatisk ide, med en løbetur 3 gange om ugen. Så i søndags blev der lagt ud med en stille jogge tur. Det var morgen, så turen blev brugt til at hente rundstykkerne. Og igen i dag var jeg så afsted igen. Men ak.. musklerne var vist ikke helt restituerede. De brokkede sig hele turen igennem. Så jeg måtte holde et forholdsvis lavt tempo. Faktisk det laveste på den rute nogensinde. Men det skal nok komme igen. Jeg er sikker på at jeg rimelig hurtigt kan få hastigheden lidt op igen, når kroppen igen vil lege med og trænet sig lidt op. Nu har jeg jo også fået mig lidt nyt legetøj til turene. Efter at have fået en HTC telefon, har jeg leget lidt med programmet Run GPS. Ved at bruge Google Earth, til at planlægge sin rute, kan man importere den til GPS Sports hjemmeside. Dermed kan man få instruktioner på turen. Udover selve navigationen, som nok ikke er så nødvendigt når man kender ruten. Så kan den give en informationer om hvordan turen er forløbet, og hvor langt man har igen. Hvor langtid den forventer der er tilbage. Ens kilometer tider m.m. Det kan virke motiverende at få lidt info læst op. Og sjovt er det også at når man er færdig, så uploades data til GPS Sports hjemmeside, så man kan se mere detaljerede informationer om dagens rute. Faktisk så kan jeg præsentere dataene direkte her: Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software Så nu må vi om formen ikke også kan komme op i gear. Men skal lige have justeret mængden af information til, da man tiltider bliver lettere spammet. Men heldigvis kan dette justeres.

No Responses to “Igang med at løbe”

 1. bkn siger:

  Det kan tænkes at det ikke var helt uden grund, at det var hårdt at løbe. Faktisk røg jeg ned med 39,5 et halvt døgn efter.
  Igår fik jeg så konstateret at det var en halsbetændelse, der havde lagt mig ned.
  Så nu må jeg vente på at antibiotika vinder over betændelsen. Kan da allerede mærke bedring, så det er dejligt.

 2. bkn siger:

  Sådan.. så kom der et bedre resultat. Barberede næsten 1 minut og 40 sekunder af. Så der har været sygdom i kroppen da jeg løb sidst.

  Se resultatet her. Bemærk dog at der var huller i GPS dækningen på første del af strækningen.

  http://www.gps-sport.net/trainings/Stjernevejen-rundt_160513

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.