Målet er sat, broløbet 2010

Udgivet den:06 oktober 2009
By Brian Haahr-Nielsen
Broløbet2010 I sidste uge blev der lavet opslag på vores intranet. “Tilmeld der broløbet til næste år”. Den måtte jeg lige kigge nærmere på. Men syntes nu at det lød lige voldsomt, da jeg så hvad det gik ud på. Kun mulighed for en rute, og længden af den er et halv marathon på 21,1 km. Så jeg ville lige høre hvor lang tid jeg havde til at bestemme mig for, om jeg magter at løbe så langt. Men mine spørgsmål blev taget som en tilmelding :-). Så jeg må igang med at se om jeg kan få trænet mig op til at kunne gennemføre løbet, uden at blive sidste mand over stregen. I de sidste par uger, har jeg løbet 6,3 km, 2-3 gange om ugen. Så i dag skulle jeg lige prøve hvor langt jeg kunne holde. Igår planlage jeg så en ny rute, som tikkede sammen til 9,5 km, så jeg måtte ud og se om benene kunne holde til det. Og det gik som egentligt ganske fint, men fik desværre sidestik undervejs. Det måtte bekæmpes med lidt nedsat tempo og gode dybe vejrtrækninger. Efter en 3 forsøg, forsvand sidestikket. Og så gik det faktisk rigtig fint den sidste halvleg hjem. Og da man så når målet efter 1 time og 1 minut, så er man sku lidt stolt. Og man har en skøn fornemmelse i kroppen. Hvor er det bare fedt. Jeg så bare spændt på hvordan de næste par dage bliver for de stakkels ben. Forventer et løbe en tur på torsdag igen, men det bliver en noget kortere tur. Alt efter hvordan benene har det, så bliver det nok enten en 6,3 eller 3,8 km. Her er lidt stat fra min tur: Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.