Barnedåb, Bryllup og en masse mere

Udgivet den:10 maj 2010
By Brian Haahr-Nielsen
DSC05498 Det er lang tid siden at den sidste opdatering er landet her på hjemmesiden. Men nu må jeg igang med med at få fyldt lidt indhold på. At der ikke har været skrevet siden at Liva blev født, skyldes en masse ting. Det er nu ikke Liva der har taget al min tid, men der har været en masse andre ting at de har udfordret. Men der er sket en masse ting. Liva har nu fået vand i håret og døbt Liva Haahr-Nielsen. Dette skete d. 27/3, hvor vi tog fusen på vores kære familie. Vi havde inviteret til barnedåb lørdag d. 27. marts 2010, og gjort alt for at holde på en stor hemmelighed. Nemlig at vi også havde arrangeret et bryllup. Men det blevet taget som en super overraskelse. Dagen blev lige som vi havde håbet og planlagt. Vi blev gift i Stenderup Kirke kl. 11, hvorefter at vi skålede med de fremmødte. Herefter gik turen afsted til Snaptun Færgegaard, hvor vi fik en skøn dag til at gå, med fantatisk mad og drikke. Jeg havde fået min chef Anders Lynge til at fotografere os. Det er også ham der har taget billedet du kan se her. Jeg skal nok se at få lagt lidt flere billeder op. Men der går desværre nok lidt tid, da vi lige nu har pakket hele huset ned, for at få lagt nyt gulv i hele hytten. Håber snart jeg kan få den næste opdatering klar til bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.