Druerne.dk er gået i luften

Udgivet den:20 september 2010
By Brian Haahr-Nielsen
stockvault_16634_200904253 (1)En løs tanke, som jeg delte med super gode kammerat Kim Christensen, viste sig at være en delt drøm. At starte en ny blog om vin, som er helt nede på jorden. En blog som skal være forståelig og forklarende for almindelige mennesker og nybegyndere ud i vinens farverige verden. Vi kunne hurtigt blive enige om ovenstående målsætning. Og så var det bare med at komme igang. Så en hurtig mail debat startede, om at finde det perfekte navn til den nye blog. Jeg stormede ind på GratisDNS for at søge efter ledige domænenavne. Efter lidt søgning, faldt valget på: Druerne.dk. Et navn i syntes er passende til et site om vin. Derfra gik det stærkt. Vi talte om vores erfaringer med diverse blog og cms systemer. Det skulle være nemt og hurtigt og ikke mindst billigt, og uden at skulle bruge voldsomme resourcer på at kode og sætte tingende op. Valget faldt på at vi ville bruge WordPress. Kim havde prøvet det og syntes godt om det. Og jeg var kort forinden blevet introduceret til det bloggen vi kører på arbejdet (DIS/PLAY Blog). Og her var den også faldet i god smag. Erfaringer med hosting udbydere, gjorde at vi valgte UnoEuro, som hostingpartner. Det var nemt, hurtigt og billigt. Og så var vi igang. Kim har allerede lagt et stort arbejde i at få sat designet op, og lave diverse tilpasninger for at ramme vores behov. Og med fælles hjælp syntes jeg at vi er kommet super langt. Men derfor må du meget gerne komme med kommentarer til os, med ris og ros og forslag til hvordan vi bliver endnu bedre. Det er også muligt at støtte op om os ved at kigge forbi Twitter eller Facebook.

No Responses to “Druerne.dk er gået i luften”

  1. Ikke nok med at det er en blog for ikke-vinkendere og nye inden for vinens verden, er vores målsætning også at finde vine i supermarkeder, gængse vinforretninger og online butikker, som hr. og fru Danmark kan købe til en fornuftig pris og stadig blive imponeret.

  2. Lasse siger:

    Synes det er en helt fantastisk ide at lave en blog om vine, som almindelige personer og ikke disideret vin-eksperter.

    Mange gange får man, som almindelig læser, ikke noget ud af artikler der udelukkende kun består af fagudtryk. Så stort held og lykke herfra og glæder mig til at følge druerne.dk i fremtiden.

    Dbh:
    Lasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.