Tour de Munkebjerg 2010

Udgivet den:03 september 2010
By Brian Haahr-Nielsen
Tour Munkebjerg 2010  - Brian Haahr-Nielsen Efter sidste år at have læst om Tour de Munkebjerg, har det været en lille ønske om at prøve løbet. Jeg syntes ikke at mit løb har været fantatisk på bakker, så derfor var det mål at se om Munkebjerg kunne besejres. I år opdagede jeg dog løbet for sent, men da der kom en hvis finhval I vejen for løbet, så blev tilmeldingsfristen udvidet og løbet flyttet. Så var det bare med at melde sig til, og fortsætte løbetræningen. I ugerne op til løbet I onsdags, syntes jeg at havde sporet en god fremgang med løbestilen og ikke mindst hastighed og udholdenhed. Og især udholdenheden skulle komme på prøve, når det først begynder at gå op af bakke. Liva, Malthe og Ditte havde taget med mig. Vi parkerede ved Munkebjerg Hotel, hvor mållinien var placeret. Dog skulle vi ned af bakken til startlinien, som var helt nede ved fjorden. Så vi bevægede os afsted ned af bakken med barnevognen. Og kort inden af startskudet gik, begynde Ditte retur gangen op af bakken igen. Med sved på panden nåede de I mål, efter at de 2 hurtigste løbere havde passeret mållien. Men de stod nu klar til heppe da jeg kom forbi. Efter en lidt urolig start, hvor vi fra at fylde hele vejens bredde, skulle ind på I kanten på venstre side af vejen, fandt jeg hurtigt et passende tempo, som jeg mente jeg kunne holde og samtidigt have energi I overskud til at kæmpe mig op af bakken. De sidste 500 meter mod bakken, begyndte jeg at spare sammen. Mens andre forsøgte at speede op, som tilløb til komme op af. Så jeg blev overhalet. Men da jeg først nåede op på bakken, kunne jeg heldigvis begynde at overhale de andre igen. En super fornemmelse, at at have økonomiseret godt med energien. Dermed ikke sagt at det ikke var super hårdt. Pulsen fløj I vejret og tempoet ned. Men jeg formåede at holde mig løbende hele vejen. Derfor var det en super fed fornemmelse at have nået toppen, og kunne løbe forbi parkeringpladsen og ind forbi Malthe, Liva og Ditte der stod og heppede på ved mod mållinien. Så det var det store smil der kom frem, da jeg passerede mållinien. Tiden blev efter ejet ur til 34 minutter og 4 sekunder. Så jeg er super tilfreds. Kunne være sjovt at prøve igen næste år. — Links:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.