Undskyld her roder lidt

Udgivet den:15 december 2010
By Brian Haahr-Nielsen
Jeg må straks komme med en lille undskyldning om, at der roder en del her på bloggen. Men det skyldes at jeg er gået igang med en konvertering af den gamle blog til en ny. Den gamle blog kører på BlogEngine.Net, som jeg er belvet lettere træt af. Især efter at have prøvet WordPress på druerne.dk. Det har nemlig været en sand fornøjelse at arbejde med, kontra BlogEngine. BlogEngine opdaterings rate samt plugin liste, themes, etc har været temmelig skuffende. Og selvom det baserer sig på .Net, som jeg jo selv er mester i. Så er valget alligevel gået over på PHP versionen af WordPress. Men igen grundet at BlogEngine.net mangler lidt anerkendelse, så er der ikke skabt de helt store standarder til flytte frem og tilbage fra BlogEngine.net. Så derfor også en del små problemer, som jeg vil kæmpe med. Til en start rodes der med følgende punkter:
 • Design
 • Oprydning og udrensening i kategorier.
 • Tags er gået tabt, så de skal genindføres.
Dernæst følger det store foto album, som jeg gerne ønsker lidt information om. UnoEuro, som er min nye host, tilbyder one click install af Coppermine, men er det nu også det bedste PHP foto album? Giv mig nogle bud, råd, vejledning og tips 🙂 Og fortæl mig gerne, hvis du ser en fejl eller har en ide til hvordan jeg kan optimere sitet.

No Responses to “Undskyld her roder lidt”

 1. Hej Brian

  Fint tema med simple elementer – lidt minimalistisk. Super fint!

  Jeg skal selv have integreret Coppermine i WordPress. Til at starte med kan du læse denne gammel how-to: http://www.xn--schler-dya.net/blog/2006/01/12/ops%C3%A6tning-af-coppermine-og-wordpress-plugin-hertil/
  Ellers er det bare at gå i gang med Coppermine-plugin til WordPress og læse alle indlæg vedr. installering her: http://wordpress.org/tags/coppermine

  Jeg kan forstå at WordPress har formået at gøre en ting ved dig, som også skete ved mig: At blive overbevist om at det er så let.

  Jeg glæder mig til din blog bliver færdig.

 2. hvis du har et par links til nogle fede design, der virker på dansk 😉 Så må du gerne kaste et par links.
  Ser godt ud med Coppermine, det vil jeg nok prøve at dykke længere ind i.

 3. Så blev tags genoprettet og omorganiseret på alle 98 indlæg her på bloggen. Næste skridt, bliver at rette links til billeder.
  Da BlogML, ikke gjorde det helt korrekt fra BlogEngine til WordPress.

 4. Så kom billederne også på plads.. i hvert fald den i blog indlægene. Næste skridt må være at få kigge på fotoalbums.
  Har jeg misset et billede, så sig endelig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.