Så er der skudt gang i 2011

Udgivet den:07 januar 2011
By Brian Haahr-Nielsen
Som overskriften lyder, så er vi nu i fuld gang med det nye år. Og hvilket start det har taget. Traditionen tro, så blev nytåret fejret i Stenderup hos Bedstefar og Bedstemor, hvor også Oldemor på 90 år var på besøg. Malthe var super spændt på at se fyrværkerig og bordbomber springe om ørene på alle. Og han skulle selvfølgelig klædes på til lejligheden. Så på med sørøver hatten og blinkende bling bling briller, så var han klar. Liva blev også iklædt fin lilla spids hat, men den blev kun på hovedet i kortere tid. Live måtte også udgå tidligt på aftenen, da hun var blevet alt for træt. Malthe derimod, har en ufattelig evne til at holde sig vågen sådan en dag. Så han holdte sig vågen helt frem til hjemturen kl. 1 om natten. Malthe hyggede sig stort med med at få skudt bordbomber af, samt træk propper. Fantatisk oplevelse for ham, da han fandt ud af at han kunne trække dem selv. Men av.. hvis fingerne er for tæt på snorrens start, så kan det give et smæld over fingrene… men en våd klud på, så var han hurtig frisk igen. Vi måtte dog også udenfor at skyde lidt småtteri af et par gange i løbet af aftenen. Men han vendte spændt på de store raketter skulle skydes af. Så da kl. var 24:00, så trak vi i det varme tøj, for at gå ud i stormvejret og skyde dem afsted. Men det blev hurtigt for koldt, så jeg fik lov at klare resten af affyringen alene udenfor, mens tilskuerne forblev indenfor. Året er nu startet lidt skævt. For både Ditte og jeg har lagt ud med influenza og hoste, som har varet ved hele ugen. Det har kostet mig en tur til Berlin med firmaet her i denne weekend, hvor vi har indspark til året der kommer, samt julefrokosten. Den må jeg have til gode til næste år. Ditte er på højkant igen, og jeg selv er godt på vej også.  Feberen er så godt som væk, men hosten holder stadig godt ved. Men nu har Liva lagt sig med 39,9 i feber her fra morgenstunden. Så nu håber vi blot at hun hurtigt kommer også det, og Malthe går helt uden om. Så vi håber at weekenden kun byder på fremgang på heldredet til os alle, så vi kan kan komme rigtig igang med 2011. Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.