MCTS – SharePoint 2010, Application Development

Udgivet den:08 februar 2011
By Brian Haahr-Nielsen
Microsoft har lavet godt om på reglerne for, hvordan man bliver guld og sølv partner. For at vi kan beholde vores Guld Partner status, så skal der hentes point hjem. Derfor blev en kollega og jeg kastet ud i så hurtigt som muligt at blive MCDP i SharePoint. Og nu er vi godt på vej. I fredags, kastede vi os ud i Microsoft certificering 70-573. I og med at jeg ikke har udviklet løsninger på SharePoint 2010 endnu, og kun har erfaring fra kurser og hvad jeg løbende har kigget på i blogs og andre artikler, så var jeg noget spændt på om jeg kunne komme helskindet igennem certificeringen. Men det lykkedes fint. Scorede hele 861 point ud af de 1000 mulige. Så det var jo fint over de krævede 700 point. Så nu kan jeg bryste mig med følgende titel: Næste skridt er så at kaste mig ud i Microsoft certificering 70-576, som er sidste til for at blive MCPD: SharePoint Developer 2010. Men det bliver jeg forhåbenligt snart klar til. Før jul lykkedes det mig også at blive certificeret i SiteCore 6.2, hvor vi i hele dis gennemgik et 2 dages kursus, med certificeringsprøve som afslutning. Og den bestod jeg også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.