McDonalds overrasker os med super service

Udgivet den:08 marts 2011
By Brian Haahr-Nielsen
McDonald´sI sidste uge var vi en tur forbi på Malthe’s yndlings restaurent. Nemlig McDonalds. Turen gik til DTC ved Vejle, hvor der plejer at være god plads. Og det var der også denne torsdag aften. På skiltene ved kassen lovede McDonald et gavekort til Fætter BR på 25 kr, sammen med hver Happy Meal. Men da vi åbnene kassen prydet med Hello Kitty, så var der ingen gavekort at finde. Derfor gik jeg retur til kassen, for at høre om de havde glemt at putte det i. Jeg fik dog den melding, at de ikke længere kørte dette tilbud. Så måtte jeg jo henvise til deres reklamer ved alle deres kasseapparater, hvor det stod over hele linien. Og der kunne de godt se, at der ikke var angivet nogen periode eller udløbsdato. Og efter lidt søgen i baglokalet, så kunne hun ikke finde noget. Så hun bad mig skrive navn og adresse på et stykke papir, for så at ligge en besked til manageren om hvad der var sket. Så det gjorde jeg. Jeg havde ny lykkeligt glemt alt om episoden igen. Men da jeg kom hjem fra arbejde i dag, så kom Malthe løbende og fortalte at der var kommet brev fra McDonalds. Og jeg må sige at det var fornemt service. En fint formuleret undskyldning, om at vores oplevelses ikke havde svaret 100% til hvad de ønsker at deres kunder opleve dem. Og søreme om McDonals ikke også have fremskaffet de manglende gavekort til Fætter BR, samt vedlagt nogle gæstekort til McDonalds til en cheeseburgere. Samlet så set så har det givet en super glad dreng, og en flot oplevelse af, at service og kundetilfredshed bliver taget seriøst. Også selvom det måske blot er små ting det drejer sig om. Tak for det.  

No Responses to “McDonalds overrasker os med super service”

  1. Kim siger:

    Det var dog en fornem service – måske ikke lige hvad man kunne forvente af McD. Men på den måde tænker man jo positiv på firmaet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.