Løbeturene er gået lidt i stå

Udgivet den:31 august 2011
By Brian Haahr-Nielsen
Desværre så er mine løbeture gået en del ned. Jer der følger mig på endomondo har sikkert set at jeg ikke har været så aktiv derinde. Men det skyldes desværre at jeg har fået pådraget mig en kedelig skade. Nemlig et løberknæ. Det betyder at jeg i forbindelse med sommerens broløb over Storebælt og kort efter Tour de Munkebjerg, gik over mit niveau. Det har nemlig været en hård optræning til de løb, som desværre gik for hurtigt frem. Jeg blev fra starten af året sat bagud med en brækket tå, som holdte mig i ro i 2 måneder, før smerterne var væk, og foden igen var holdbar nok til at kunne klare løbetræningen. Sommeren har derfor stået lidt stille med løbeturene. Så det bliver kun til 1-2 ture pr. uge og kun 5-6 km pr. gang. Jeg håber på at det heler “hurtigt”, så jeg igen kan komme op på længere ture til foråret. Hvis du har nogle gode råd, så skriv endelig en kommentar til mig.

No Responses to “Løbeturene er gået lidt i stå”

  1. Christian siger:

    Hej

    Jeg har ikke noget godt råd, da jeg ikke selv er så pokkers erfaren løber. Jeg er først gået igang her efter jul, og synes jo selv det gik over stok og sten 🙂 Det gik faktisk så godt så alle de velmenende råd om at jeg skulle huske at passe på mig selv, de blev totalt overhørt. Det resulterede selvfølgelig også i en “løbeankel” det var ikke noget vildt, men ihvertfald nok til at jeg måtte sidde stille og glo i en måned og indstille både løbetræning og det andet træning jeg havde gang i.
    Jeg her her bagefter ændret mit træningsprogram så det er mere varieret så nu er der både løb, svømning og cykling samt styrketræning på programmet. Det virker til at hjælpe, og om ikke andet så hjælper det til at jeg ikke savner løbeturene så meget når nu jeg kun kan holde til at løbe to gange om ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.