Malthe gav mig en super oplevelse

Udgivet den:25 september 2011
By Brian Haahr-Nielsen
Efter jeg fik konstateret en skade i mit venstre knæ, syntes jeg at lysten til at løbe har været noget sløj. Selvom jeg har løbet efter lægens anvisninger,  og brugt knee strap. Så har kæmpet lidt med smerter i knæet i dagene efter jeg har løbet og ved andre belastninger. Men lidt har jeg dog formået siden skaden kom. I august var det tid til årets DHL løb, som jeg fik æren af at tage som første mand. I håbet om jeg kunne nå helt i mål. Og det gjorde jeg. Og tilmed i den bedste tid jeg har klaret ruten i Århus på. Og som et dejligt lille ekstra plus, så røg jeg også fra det absolut bund feldt i firmaet op i øverste halvdel af de tider er kom ind. Men selvom det i øjeblikket er lidt svært at komme ud på stierne og vejene. Så havde jeg i dag en super oplevelse med Malthe. Vejret var fantatisk, og vi havde nået lidt i hus og have. Liva sov og Malthe hyggede sig i haven. Jeg spurgte ham, om han ville med på cykel, mens jeg løb. Og det ville han gerne. Så han fløj afsted, for at skifte sko og finde cykelhjelm. Han stillede enda min løbesko frem, men jeg skiftede til løbetøjet. Så klar til turen, og afsted. Vi tog ud på grusstien, og forbi først mors børnehave, så af skolestien videre forbi hallen og ned til Malthes børnehave. Så var det ud på den lidt større vej, men der cyklede Malthe super fint langs kanten af vejen, og hørte godt efter. Så ind på den gamle Løsningvej langs banen og grusgraven, hvor der ingen trafik er. for at tage Stjernevejen det sidste stykke hjem. En tur på i alt 5,5km, som han klarede i flot stil. Helt uden nogen form for stop eller piv. Men munden holdt nu ikke pause. Han snakkede og fortalte en masse om vores tur, om muskler, om træning og en masse andet. Om hvad han skulle fortælle i morgen i børnehaven om sin lange cykeltur. Det var super opløftende at have ham med på tur. Også selvom han skulle have lidt rygskub hist og her, samt boostes lidt i fart undervejs. Men vi holdte et flot gennemsnitstempo på 10km/t. Glæder mig allerede til vi får en mulighed igen. Det var skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.