Juleafslapning

Udgivet den:28 december 2012
By Brian Haahr-Nielsen
DSC00123Så blev det jul igen. Og ja, jeg har ikke været det store aktiv på denne blog I lang tid. Sikkert fordi at tiden er blevet brugt til en masse andre ting. Der har været godt gang I den I år, og  nu endelig blev det jul. Og dermed tid til at slappe godt af. Og hvorfor ikke slappe af med et godt gammels puslespil med 1000 brikker, som skal sættes sammen til et færdigt billede af det gammelt damptog. Kan vi nå at blive færdige inden nytår? hmm… Må se om jeg ikke kan være mere flittig i det nye år, til at få skrevet her på siden. Og bringe dig og andre nysgerrige lidt nyere læsning. Nu er kameraet igen på plads, efter det gamle kom i kamp med induktionskonfuret, og fik smadret sin CCD sensor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.