Hyggelig søndag

Udgivet den:12 marts 2013
By Brian Haahr-Nielsen
Weekenden gik super fint. Lørdag var oprydning og forårsrengøring, hvor vi kom godt igennem huset. Alt i mens at Liva og Malthe hyggede sig med lidt TV, iPads og lege på i stue og på værelserne. Klar til cykel/løbetur Søndag skulle være lidt anderledes. Både Ditte og jeg forsøger at motionere 2-3 gange om ugen, og vi manglede at gøre lidt ved det i denne weekend. Så derfor lokkede vi ungerne med på en aftale. Hvis de hver især trak i flyverdragten, og hoppede på cyklen, så fik de en overraskelses tur om eftermiddagen. Så Liva satte sig på cyklen og fulgtes med mor. Og Malthe trak også i det varme tøj og tog en cykeltur med far i løb. Malthe har før cyklet med mig i løb. Og han er stolt af rekorden på 8 km. Den nåede vi dog ikke at slå i søndags blæsende snevejr. Men vi godt faktisk op på ca. 6,5 km i varierende tempo. På trods af kulden kæmpede han sig flot igennem den for ham lange tur. Men så var det også tid til at leverer overraskelsen. Så efter et hurtigt bad og en rugbrøds frokost, var det ud i bilen og afsted til Vejle. For den flotte indsats skulle belønnes med en tur i Kino og se “Otto er et næsehorn”.
Klar til Otto er næsehorn 3D

Klar til Otto er næsehorn 3D

En film som klart kan anbefales for børn og barnlige sjæle 🙂

No Responses to “Hyggelig søndag”

  1. Vi var inde at se filmen for et par uger siden. Et stort hit hos børnene – og Noah var helt vild med at se hans først film i biografen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.