Malthe siger farvel til børnehaven

Udgivet den:21 marts 2013
By Brian Haahr-Nielsen
Sikke som tiden den går. Malthe er ved at blive en stor dreng. Faktisk så stor at imorgen fredag er hans sidste dag som børnehave barn i Børnehaven Solsikken i Hedensted. dsc01411 I Solsikken går en dukke rundt mellem alle børn. Og weekenden før at Malthe stoppede, var han heldig at nå få Frederik med hjem en sidste gang inden han skal starte i brobygningen i SFO’en på Stjernevejensskole. Frederik er en lille spilopmager som har sin egen dagbog med, hvor han skriver hvad han oplever når han er på besøg i børnehavebørnenes hjem. Han havde besøgt os 2 gange før, hvor der altid blev lavet lidt ballade. Men denne gang nød han at kramme med Malthe en sidste gang inden, at han forlader børnehaven. Se Albummet med et par billeder jeg nåede at skyde her: http://foto.haahr-nielsen.dk/index.php?/category/3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.