1 måned tilbage til rute 21 løbet

Udgivet den:14 august 2013
By Brian Haahr-Nielsen
Det snart 2 år siden jeg sidst fik løbet et halv marathon. Siden da har jeg været ramt at lidt små skader, som jeg har kæmpet med. Nu er jeg tilbage på sporet igen, og har derfor valgt at prøve kræfter med den nye Rute 21 fra Tuse mod Vig. Løbet afholdes d. 21 september 2013 med start i Vig. Faktisk lige ved siden af min søsters og families bopæl. Og så er det jo min gamle hjem egn. Så derfor måtte jeg tilmelde mig, da løbet blev oprettet, så jeg kan prøve turen til fods igennem Odsherred, som jeg har pendlet igennem mange gange i både bil og tog. rute21Formen er ved at komme så småt igen. Jeg har siden jul trænet Spinning en gang om ugen, ligesom der er blevet løbet. Desværre med nogle afbrydelser hist og her. Men jeg er sikker på at jeg nok skal nå at være klar til de 21.1 km. Min plan er nu at spinne 1 gang om ugen og løbe 2 gange. Så distancen begynder at blive længere og længere. Dog er jeg spændt på at se om jeg kan nå under 2 timer i år. Det kan måske komme til at knibe lidt. Men jeg vil gøre et forsøg. Rute 21 har nu udgivet en lille reklame film, som viser mulighederne. Så måske vil du med? Du kan nemlig stadig nå at melde dig til. [youtube_sc url=”YLARolXRTFQ” title=”Rute%2021%20Løbet%20-%202013″ theme=”light” autohide=”1″ fs=”1″ iv_load_policy=”3″ rel=”0″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.