Malthes første skole dag

Udgivet den:14 august 2013
By Brian Haahr-Nielsen
Siden Malthe startede i brobygning, har glædet sig som til juleaften, til at skulle starte i skolen. Lige før sommerferien startede, var vi til intro møde, hvor vi blev præsenteret for klasseindelingen, lærere og pædagoger. En ny, stor og spændende verden at træde ind i. Og i mandags kom dagen så endelig. Vi fik sendt Liva i børnehave, sådan at hun kunne få lov at få et par timer der, mens både Ditte og jeg var med på skolen for at opleve Malthes start. MaltheSkole1 Sikke en modtagelse vi fik. For på vejen ind til skolen, blev vi taget imod af en flot flag port, skabt af syngene børn. De sang velkommen til deres nye skolekammerater. MaltheSkole3 Dermed skulle det testes hvor mange mennesker der kunne være et klasselokalet til 0z. Det var fyldt godt op med spændte børn og mindst lige så spændte forældre. Malthe fandt hurtig sin plads, som er lige inden for døren. Utroligt så stille både børn og voksne kunne være. Der blev lyttet godt, da klasselære Ingelise bød velkommen og fortalte om hvordan skoleskemaet kom til at se ud. Og hvordan dagene ville forløbe. Men det blev også tid til en lille opgave. Der skulle klippes og limes et lille flag sammen, som kan bruges til at pynte op med, når der er fødselsdag i klassen. MaltheSkole5 Vi forældre måtte være med fra starten kl 9 og frem til der skulle være 10’er mad. Så det blev hurtig tid til at vi skulle efterlade Malthe sammen med hans nye klassekammerater i en helt ny verden. MaltheSkole6 Ditte hentede Malthe igen da han fik fri kl 13:45. Og det var en super glad dreng der kom hjem. Klar til en tur ind til Horsens for at fejre skolestarten med en middag på Bones. Så det blev en super hyggelig dag. Og både tirsdag og onsdag er Malthe kommet glad hjem og glæder sig til næste dag. Lad os håbe det er sådan at det vil lyde hver dag lang tid endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.