Efterårs hygge med kastanjer

Udgivet den:06 oktober 2013
By Brian Haahr-Nielsen
Malthe med sin kastanjemand

Malthe med sin kastanjemand

Et hurtigt beslutning tog en tur forbi Horsens til Bygholm Park, for at søge efter kastanjer. Det er en super skøn park at gå tur i, og de har en dejlig legeplads. Vi fik gået en tur rundt langs åen, hvor der står mange gamle kastanjetræer. Og selvom der havde været mange forbi og støvsuget græsset, så var der stadig masser at finde. For de dumper ned i hovedet på en, mens man går rundt og kigger under de visne blade. Så Malthe og Liva fik gang i produktionen af kastanjefigurer, ved hjælp af tændstikker og lidt tape. Malthe var så så stolt over sin kastanjemand, at han ville have et billede af den med i skole i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.