Juletur til Farmor og Farfar i Højby

Udgivet den:26 november 2013
By Brian Haahr-Nielsen
[singlepic id=43 w=450] Så blev det tid til årets første juletur til Sjælland. Vi startede årets juleri op ved at besøge Farmor og Farfar i Højby. Det er altid hyggeligt at tage turen der over og hygge med dem, samt få snakket med både Tim og Bettina, Frederikke og Mathias og Oldemor. Lørdag eftermiddag blev brugt med en lille gå tur ned til min gamle folkeskole. Vi besøgte legepladserne hvor ungerne hyggede sig i klatrestativer og gynger. Skønt også at rende ind i min gamle klassekammerat Bøje, som også havde taget familien med hjem til Højby fra det jyske. Snart mange år siden vi sidst havde stødt hovederne sammen. Så det blev til en god snak over banderne på fodboldbanen, inden turen igen gik hjem til varmen. Jeg fik snuppet lidt billeder fra gåturen, som mest blev taget med automatiske indstillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.