Bulk leg med Canon 70D

Udgivet den:15 januar 2014
By Brian Haahr-Nielsen
Her til aften måtte jeg lige lege lidt med mit Canon 70D, som jeg er helt vild glad for. Den har et have spændende funktioner, som jeg kun lige er ved at lære at styre. Det har fået mig til at kaste mig ind i at læse en masse bøger om fotografering. Ligesom Ditte har været så fantastisk at give mig et abonnement til magasinet Digital Foto. Jeg må til at blive klog. Derfor skal der leges med de mange indstillinger der gemmer sig. Og i aften, måtte jeg så lige lege lidt med Bulk muligheden. Jeg indstillede kameraet på 18mm, ISO 1600 og blænde 3,5. Dette for at lukke så meget lys ind som muligt, og dog med en følsom indstilling. Dette for at teste hvor meget støj jeg ville få med ISO 1600. Jeg tog 5 skud med forskellige eksponeringslængder, og det gav mig følgende resultater Derefter importerede jeg dem til Lightroom 5, for at kigge nærmere på dem. Her kunne jeg så leget lidt med whitebalance, da jeg ikke fik valgt den korrekte direkte på kameraet. De blev for gule, som i jo nok kan se på de første 4. Og ellers lavet lidt små justeringer på farver og dynamik i billedet. Syntes faktisk det blev helt hæderlig resultat til sidst. Sjovt at se haven der total mørk, give så mange farver retur.
IMG_6463

20 sekunders eksponering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.