Halvmarathon i 2014

Udgivet den:16 januar 2014
By Brian Haahr-Nielsen
Så har vi taget fat i 2014. Et år hvor der sker rigtig mange spændende ting.. i hvert fald i følge mit års horoskop, som fruen fandt et af ugebladende omkring jul. Og ja.. der er ting i støbeskeen. Allerede sidste år, efter jeg løb det sidste halvmarathon, var jeg hooked på mere. Så det fik mig til at melde mig til Lillebælt Halvmarathon på dagen de åbnede for tilmelding. Og det gik stærkt. der blev udsolgt meget hurtigt. Så d. 3 maj skal jeg løbe over den gamle lillebæltsbro sammen med 10.999 andre løbegale personer. Du kan læse en masse om løbe her: http://www.lillebaelthalvmarathon.dk/ Herfra nytåret gik træningen igang, efter jeg i slut november/start december desværre blev ramt af først en overanstrengt sene i venstre fod, og da den så blev klar fik jeg stor forvridning i ankelen, hvor lægen dømte mig til 4 uger uden løb. Men ved juletid var jeg klar igen. Så nu trænes der på livet løs så tit jeg kan. Her i starten forsøger jeg at ramme min. 2 løb om ugen og også gerne en omgang spinning. Spinning syntes jeg hiver mit fitness niveau godt op af stigen igen. I starten af denne uge skrev Canon Danmark på deres Facebook side, at de havde en konkurrence om startnumre til VM i halvmarathon i København. Så jeg postede straks et billede og en historie om mine løbs præstationer, som man skulle.. og så skulle der lige gå et par dage til fristen udløb…. Og minsandten om jeg interessen faktisk var meget mindre end jeg havde forventet. Med over 12.000 følgere, så tænkte jeg at der måtte komme mange flere deltager til konkurrencen. Men der kom kun 4 kommentarer.. og da der var 3 startnumre i puljen. Ja så blev jeg den heldige vinder af et startnummer til en værdi af 595,- kr. Og til et ellers udsolgt event. vmhalvmarathon2014 Det betyder at jeg nu glæder mig til at komme forbi København d. 29. marts og se byen i løb. Og til en folkefest af et event. For udover alle de professionelle løbere der starter ud, så skal jeg løbe en flok på 30.000 andre. Det bliver super oplevelse. Du kan læse meget mere om IAAF/AL-Bank World Half Marathon Championships Copenhagen 2014 på deres hjemmeside: http://copenhagen2014.dk/ Så jeg håber at jeg kan nå at finde den gamle form inden slutningen af marts. Skal du med? så kast lige en kommentar, med hvad du forventer. Mit håb er at ramme de 2 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.