Fotokursus er nu gennemført

Udgivet den:17 marts 2014
By Brian Haahr-Nielsen
Jeg har nu fået gennemført mit første fotokursus. Målet var at få mere styr på spejlrefleks kameraet, så jeg kan skyde nogle gode billeder. IMG_7104Kurset blev afholdt af AOF Horsens, hvor fotograf Charlotta Miranda-Dam stod for undervisningen. 4 mandage stod hun klar, til at tage os 12 personer igennem hvad et godt billede er, hvordan komponeres billedet, hvordan indstiller man kameraet til det man vil tage billede af. Kort sagt kom vi igennem alle de basale emner som ISO, lukkertid, hvidbalance, fokus, blænde og meget mere. Så på dem måde blev vi alle klogere på hvordan man bruger sit kamera. Vi fik opgaver for til hver gang, hvor vi skulle gøre brug af den nye viden vi havde opsamlet på dagen. Så derfor skulle der tages billeder til en lukket Flickr gruppe. Du kan nu se de billeder jeg havde taget med i puljen til kurset. Og du er meget velkommen til at give kommentarer til billederne. Det vil jeg blive meget glad for. Se billederne ved at klikke her.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.