En tanke bliver til et eventyr

Udgivet den:02 februar 2019
By Brian Haahr-Nielsen

2018 var et spændende år, hvor vi tog en stor beslutning. En beslutning der blev til en langvarig hemmelighed for både vores børn, familie og arbejdspladser.

Eller rettere, på min arbejdsplads viste enkelte til den drøm der var vokset i tankerne hos os. Faktisk startede det med at der kom et forslag på jobbet om, at vi skulle bruge en IT mand lokalt på fabrikken. Og vi skulle samle ideer og tanker til, hvilken profil der skulle bruges.

Dette snakkede vi også lidt om herhjemme, og vupti så foreslog Ditte om jeg ikke skulle foreslå mig selv som udstationeret!.. Wow… jo for dælen.. lad os.

Men sådan en stor beslutning tager man ikke på få sekunder. Jeg skulle jo også lige høre om mit arbejde var med på den plan. Og efter lidt betænkningstid, så var de klar.. nu skulle vi blot selv tage den store beslutning, om vi nu stod ved med vores forslag.

Så tankerne kom godt i spil, ligesom en masse lange aftener på terrassen i det gode sommervej, med hvidvin eller rose på bordet. Vi snakkede frem og tilbage, op og ned, for og imod. Men når alt blev summeret op, blev konklusionen:

“Når en sådan chance for et eventyr opstår, så må vi gribe den!”

Og det gjorde vi. Velvidende, at det vil bringe både op ture og ned ture med sig. Men så meget desto mere vil det være en oplevelse der vil blive i os for altid.

Så nu arbejdes der på højtryk på at få sat eventyret til søs. Og du vil kunne læse meget mere om både de fede, spændende og super seje ting vi oplever, såvel som de store valg, nedture, udfordringer etc som vi op stå undervejs.

For i vores søgen, har vi fundet at der er et stort hul om denne viden her på internettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.