Huset er solgt

Udgivet den:03 februar 2019
By Brian Haahr-Nielsen

Et af de store spørgsmål, når man lader sig udstationere er: Hvad gør vi ved vores nuværende bolig. Skal den sælges? Skal den udlejes?

For os var valget rimeligt ligetil. Vi har igennem de sidste par år, gået og luftet tanken omkring at sælge vores nuværende villa, og finde en der lige var et my større og nyere. Så derfor faldt valget også hurtigt på at sælge.

Hvis man i stedet ville leje ud, så er der en masse ting man skal sætte sig ind i. Fx. er der nogle skatte tekniske forhold omkring det, som bør sætte sig grundigt ind i.

Det er mere simpelt at sælge, da man så ikke længere har nogen fastejendom i Danmark. Det gør skatte forholdende mere simple.

Salget

Heldigvis for os, begyndte boligmarkedet at vende til det positive i slutningen af 2018. Derfor var vores ejendomsmægler også positiv på, at det huset nok ikke kom til at ligge mere end 3 måneder. Vi bor i et kvarter som er populært grundet nærhed til skole, institutioner, sports faciliteter, motorvej, indkøb og meget mere. Der er lukkede stisystemer til det hele.

Og ejendomsmægleren fik ret. På trods af vi satte huset på i midt November, så landede købers underskrift d. 22/1. I alt 66 dage efter den kom på nettet. Dejlig at det lykkedes så hurtigt.

Dog betyder det også at vi skal være ude af huset allerede d. 1. april. Og med tanken om at arbejdstilladelsen stadig er under udarbejdelse i samråd med en Californisk advokat, så giver det både en bekymring mindre og en med mere pres på. Så vi håber på der snart kommer godt nyt om den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.